Natuurmonitor

opleiding

Ben je gek op de natuur en vind je het leuk om kinderen te begeleiden? Dan is de opleiding Natuurmonitor iets voor jou!

Als natuurmonitor leer je hoe je kinderen en gezinnen op een enthousiaste en leerzame manier kunt begeleiden tijdens natuuractiviteiten. Je leert hoe je ze kunt inspireren en betrekken bij de natuur om hen heen.

Tijdens de opleiding leer je onder andere de verschillende aspecten van de natuur kennen, zoals planten, dieren en ecosystemen. Je leert hoe je deze kennis kunt overbrengen op een begrijpelijke en interactieve manier. Daarnaast leer je hoe verwondering, plezier, samenhorigheid en the tribe vibe kunt aanwakkeren tijdens kampen en gezinssurvivals.

De opleiding Natuurmonitor is geschikt voor iedereen met affiniteit voor de natuur en het begeleiden van kinderen.

Na het afronden van de opleiding ben je in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor het begeleiden van kinderen en gezinnen tijdens natuuractiviteiten. Je zult in staat zijn om hen te enthousiasmeren en te betrekken bij de natuur om hen heen.

Dus, heb jij een passie voor de natuur en wil je kinderen begeleiden tijdens leerzame en avontuurlijke natuuractiviteiten? Schrijf je dan in voor de opleiding Natuurmonitor.

Data: 4 dagen tijdens de paasvakantie van 2025 ( nog te bepalen welke dagen)

Voor wie: voor jongeren van 14 tot 25 jaar

Waar: Heempark, Hoogzij 7 te Genk

Bijdrage: Dankzij het burgerbudget van de stad Genk kunnen we deze cursus gratis aanbieden. We vragen we een engagement om dan ook op onze kampjes en gezinssurvivals te komen assisteren.

Voor meer info: bel Joke op 0478 64 76 50